Saturday, 21 September 2013

ORENtasi :D

Assalamualaikum dan selamat sejahteraaaa :D 

*Tengok hujung kanan bawah skrin laptop*

Wahhh ! Kita dah 2 minggu habis orientasi ! Alhamdulillah everything went well ~ maapkanlah akaks korang ni yang tak sempat nak update blog huhu (padahal ritu bajet nak update tiap hari, tapi apa kan dayaaa, kuasa magnetik sekitar katil lagi kuat suruh tidoq)

Anyway ~ (Cosway ~ Amway ~)

Akak berjanji insyaAllah akan update pasal minggu orientasi YEAY ! (unless akak korang ni tetiba dapat hidayah nak tidur :') nampak tak kepentingan tidur dalam hidup seorang wanita???)

Baiklah, jum kita start ! 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tapi kita start NEXT ENTRY ~ Muahahhahahah ! >:D 
Sementara tunggu next entry, marilah kita sama-sama menatap cebisan-cebisan memori yang diukir besama-sama di foto-foto yang sempat akak snap while I'm not on the stage holding the microphone blabbering nonsense -.- *Oh, malunya bila mengenangkan diri yang asyik membebel kat depan dulu wuwuwu

Taraa ! Hari pertama kita mengenali antara satu sama lain, dua sama tak lain, tiga terus tak sama dahhh. Eh, apa la kita merepek ni? -.- Anyhow, time ni la, kita semua tahu nama (tapi, tak ingat lagi sebab nervous gituuuwww :P



Akak Faci korang terkejut tengok camera kot :3 Hai akak Rex ~ Ampon lew kitew upload gamba awok ni muahahha !
Ni adalah masa adiks semua dekat Dewan Besar untuk angkat sumpah tu :) Dengan kitorang-kitorang angkat sumpah sekali lagi~ Macam renew lesen pule rasenye.



Riadah :)
Seriously, thank you so much kepada adiks semua. Anda semua memang hebat !  Bukan sahaja boleh untangled kan diri masa bulatan bahagia tu, malah pandai membaling bola dekat kawan juga. 
 Hebat sungguh okayy ! Hehe ! (Tengah puji ni tengah pujiiii) Dah la muka masing-masing macam tengah nak lepaskan denadam yang tersemat je masa baling bola beracun tu. Nasib baik akak tak join T.T 
*Wah hebat ! Wah wah hebat hebat ! :D




Okay, cukup-cukup sudah lah ~ Next time akak merepek lagi. Hohoho !

Hey, silalah komen entry, or shout dekat shoutbox sebelah kanan tu :) Kalau ramai-ramai berinteraksi kan best? Takde la, one way communication je~ (Okay, fione. Takde la akak rasa macam cakap dengan skrin laptop je -.-)

Any suggestions or ideas or penambahbaikan juga dialu-alukan ! ^^, 

Selamat menjadi pelajar UPM dan selamat mengaktifkan diri menjadi warga Kolej 16 !

PERHATIAN SIXTEEN ! 
-> MO MANTAI ! :)

3 comments:

  1. saya tak puas hati sikit..mana gambar fasi2??? hahahaha :P

    ReplyDelete
  2. wahhhh hebatttt... wahhhh wahhhh hebattt hebattttt

    ReplyDelete