Sunday, 23 February 2014

OPSIS 2014 :)






Assalamualaikum dan hello semua :)




Sihat? Selamat memulakan semester baharuuuuuuu. Ada azam baruuuu, ceyy. Okay post kali ni kami nak kongsi cerita tentang OPSIS 2013/2014 pada 14-18 Januari 2014 di Kampung Kuala Jeneri , Sik , Kedah Darul Aman. Tahniah kepada semua yang terlibat :) Ada program anak angkat, program bersama pelajar sekolah, besttttttt wooo. Siapa yang tak sertai tu, jangan lah sedih, nanti tahun depan pastikan ikut program ini. Tak rugi pun dapat pengalaman baru lagi hiii. Dapat adik, kakak, abang, ayah, ibu angkat baru lagi :D
Ini kami lampirkan beberapa gambar untuk tatapan semua. Silaaa.  













Selamat menghadapi semester baru dengan kenangan baru. Marilah sertai program kolej kami yang bakal berlangsung seperti KARNIVAL, KEM ASAS REKREASI, PROKSISWA, ICED 16 dan lainlain. Byeeeeeeee.







2 comments:

  1. salam.saya stay kt k16..mcmne if berminat na join program2 mcmni? terima aksih ((:

    ReplyDelete
  2. Salam adilah :) setiap program akan ada poster yang dilekat di setiap blog kolej. InshaAllah kami akan promote dekat blog juga :)

    ReplyDelete